. Ma Andrea napja van.
Az Idősek Klubja Egerben, a Termál Strandon frissült fel
2014-07-03 11:17:42
Az Idősek Klubja Egerben, a Termál Strandon frissült fel

Az Idősek Klubja Egerben, a Termál Strandon frissült fel

A hosszúnak tűnő forró napokon Gyöngyös Visonta úti Idősek Klubja tagjai vágyakozva gondoltak arra, hogy milyen jó lenne ilyen időben víz mellett, avagy vízben lenni. Így kezdte el szervezni a Klub vezetője, hogy a Klubtagság valamelyik környékbeli helyen strandolhasson.

 

Több szóba jövő hely után a klubtagok konszenzusra jutottak: Egerben szeretnénk a hűs vizekben eltölteni egy napot. A szavakat tett követte, és megszervezésre került ez a kulturális elfoglaltság az önkormányzattól külön erre megszavazott pénzösszeg terhére.

 

Azt el kell ismerni, hogy a kirándulás rossz előjelekkel indul, éjszaka esett, reggel csepegett az eső, azonban ez nem zavarta a lelkes tagságot. A jókedvet megalapozandó, még az Idősek Klubjában elfogyasztottunk egy fokhagymás pirítósos, teás reggelit, aminek következtében már jobb hangulatban indultunk útnak.

 

Megérkezvén, rövid tájékozódás után gyors átöltözés következett, majd mindenki kiválasztotta a maga számára legkedvezőbb hőfokú medencét és elkezdődött a strandolás. A megújult strand annyi választékot kínált, hogy nem is lehetett mindegyik medence szolgáltatásait igénybe venni.

 

Az átlagnál nagyobb mozgás előbb kifárasztotta az idősebbeket, akik előbb pihentek egy kicsit, majd közösen elfogyasztottuk hideg ebédünket. A klubtagok zöme azt a lehetőséget választotta, hogy a befizetett meleg ebéd áráért a szolgáltató szendvicseket készítsen ebédre. Igaz ugyan, hogy az éhség nagy úr, aminek következtében a hideg élelem elfogyott, azonban megítélésem szerint a csomagolt hideg élelem bekerülési ára nem egyezett meg a meleg ebéd térítési díjával...

 

Ezután az apró közjáték után nem zavartattuk magunkat és vidáman folytattuk a strandolást. Délután a megbeszélt időpontra pontosan megérkezett külön buszunk és vidáman, ám lefáradtam hazajöttünk Gyöngyösre. Az idő változékonyságára utal, hogy visszafelé az úton is szemerkélt az eső.

 

Összességében a Gyöngyös Visonta úti Idősek Klubja tagjai kissé fáradtak, de elégedettek voltak a strandolással eltöltött nappal.

 

Borsi Miklós

 

 

Utoljára frissítve: 2014-07-03 11:23:42

További híreink
Havas Henrik építené Gattyán György médiabirodalmát
A politikusok korrupciós ügyeit és a gazdasági szereplők visszaéléseit szeretné felgöngyölíteni oknyomozó csapatával Havas Henrik. A legendás televíziós szakember a napok...
2024-04-18 17:49:41, Hírek, KÖZ-TÉR Bővebben
Vitézy Dávid szerint öt éven belül megépülhet a vidámpark Budapesten
Az önkormányzati választáson főpolgármesterként induló Vitézy Dávid a BKK-rendészet megerősítése után új szórakoztató központot ígér a budapestieknek – és még közpénz se...
2024-04-18 17:49:40, Hírek, KÖZ-TÉR Bővebben
A világ legnagyobb IT vállalata tarol a használt laptopok piacán is
A használt laptopok piacán számos márkával találkozhatunk, de főleg a legnagyobbak jól bejáratott sorozatai tűnnek fel. Nem véletlen, ugyanis ezek már bizonyítottak, tart...
2024-04-12 14:15:10, Hírek, KÖZ-TÉR Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Néhány hónapja egy nyitott esőház készült el a Nagyszénás-hegy csúcsa alatt, pontosan ott, ahol egykor a Munká...
Bővebben >>