. Ma Márk napja van.
Felejthetetlen Nőnap az Idősek Klubjában
2015-03-12 11:22:50
Felejthetetlen Nőnap az Idősek Klubjában

Felejthetetlen Nőnap az Idősek Klubjában

 

A Nemzetközi Nőnap az egyszerű, de mégis történelmet alakító nők napja, ami a gyengébbik nem évszázados küzdelmét eleveníti fel, melyet az egyenlő jogukért és lehetőségekért vívtak és vívnak napjainkban is. Ezen tevékenységéért az elmúlt években nemzetközi jelölés alapján a norvég parlament által megítélve számos nő kapott Béke Nobel díjat is.

 

Gyöngyösön, a Visonta úti Idősek Klubjában a férfiak „megünnepelendő” jeles és nevezetes napok között tartják számon. Így történt ez az idén is, amikor a klub férfi tagjai verssel és virággal készültek köszönteni az Idősek Nappali Ellátásában résztvevő nőket, valamint a klub dolgozóit.

 

Mindannyian nagy igyekezettel gyakoroltuk a verseket a megemlékezést megelőző időszakban gondozói segédlettel. Ez az idén nagy jelentőséget kapott, mert az ünnepre elfogadta a férfiak meghívását a Gyöngyösi Városi Televízió, valamint Hiesz György polgármester, Kévés Tamás alpolgármester, Kiss Tivadar és Dr. Végh Attila frakcióvezetők is. Utóbbi ismét kedveskedett a hölgyeknek, osztatlan sikert kiváltó saját versével, melyet másolatban át is nyújtott minden női klubtagnak. Ennek sikerét mutatja, hogy – mint a tavalyi is – azonnal kikerült a klub mindenki által jól látható faliújságára, ahol várhatóan a következő évi nőnapig fent is marad. A polgármester üdvözlő szavai után virággal is kedveskedett minden ünnepelt nőnek.

 

GALÉRIÁNKÉRT KATTINTSON A KÉPRE!

 

A megemlékezés március 6-án zajlott az Idősek Klubjában, mind a 10 klubtag férfi általi hölgyeknek szóló kedveskedésével, virággal való köszöntésével, valamint a nap hangulatának megfelelő versek mondásával. Ez az ünnepi mozzanat osztatlan elismerést és köszönetet váltott ki a Klub hölgy tagjaiból.

 

Természetesen az ünneplésből nem maradhatott ki az Idősek Klubja egyik nő tagja, Oszlács Mihályné, Margó néni, aki ezen a napon ünnepelte 85. születésnapját.

 

Végezetül jó hangulatú tánccal záródott az ünnepség, megemlékezés. Összességében a Gyöngyös Visonta úti Idősek klubja minden ellátottja és dolgozója jó hangulatban töltötte el a délelőttöt.

 

Borsi Miklós

 

További híreink
Nehogy tragikus hős legyen
Míg a kérdésén gondolkodtam, „Hogy bírod lelkileg ezt a sok valóságot a fejedben?”, ő már válaszolt is: „Ha engem kérdezel, én fáradt vagyok a félelemtől” – Bruck András ...
2024-04-21 10:22:54, Hírek, KÖZ-TÉR Bővebben
Állami revizorok ellenőrzik titokban a betegeket a kórházakban
Az orvosok és az egészségügyi szakdolgozók munkáját és kórházi jelenlétét mostantól váratlanul ellenőrizhetik, a hét akármelyik napján, minden napszakban. Az Országos Kór...
2024-04-21 10:22:52, Hírek, KÖZ-TÉR Bővebben
Havas Henrik építené Gattyán György médiabirodalmát
A politikusok korrupciós ügyeit és a gazdasági szereplők visszaéléseit szeretné felgöngyölíteni oknyomozó csapatával Havas Henrik. A legendás televíziós szakember a napok...
2024-04-18 17:49:41, Hírek, KÖZ-TÉR Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Míg a kérdésén gondolkodtam, „Hogy bírod lelkileg ezt a sok valóságot a fejedben?”, ő már válaszolt is: „Ha en...
Bővebben >>