. Ma Gedeon napja van.
Kivonatoztak az óévből a gyöngyösi Idősek Klubja tagjai
2015-01-20 10:18:50
Kivonatoztak az óévből a gyöngyösi Idősek Klubja tagjai

Kivonatoztak az óévből a gyöngyösi Idősek Klubja tagjai

 

Külön kérésünk volt a klubvezető felé, hogy mivel kulturális célra biztosított anyagi keretünk engedi, élőzene legyen a rendezvényen. Így került megszervezésre és végrehajtásra mulatságunk, melyen a gyakorlatban minden - máskor különféle indokokkal távol levő - klubtag is megjelent.

 

A korai kezdéskor még az élőzenét hallgatta a tagság nagy figyelemmel és dúdolta, halkan énekelt a zenével együtt. Ahogyan az idő előre haladt, úgy jött meg a kedvünk és már nagy hangerővel együtt is énekeltünk a zenekarral, amely minden dalokkal kapcsolatos kérésünknek eleget tett.

 

A fittebbek már táncra is perdültek egy-egy szám erejéig, míg a még dalosabb kedvűek önállóan is elénekeltek egy-egy olyan számot, amivel külön készültek a rendezvényre. A szólót énekelők közül kiemelkedett Oszlács Mihályné, Margó néni, aki több dal egyéni előadásával fokozta a mulatságon résztvevő klubtagok és dolgozók hangulatát.

 

Ennek eredményeképpen már felfokozódott a hangulat, a zene hangjaira elkezdődtek a különböző formációban előadott táncok, kezdve a páros tánctól, befejezve a körtánccal. A klub dolgozói figyeltek arra, hogy ne alakuljon ki a rendezvényeken szokásos majomsziget, és a maguk módján megtáncoltattak mindenkit. Természetesen rövid szüneteket is beiktattunk a táncok közé, amikor megpihenve frissítőt és süteményt fogyasztottunk el. Nagyon érdekes volt, hogy minden klubtag még a pihenők alatt is dúdolta, énekelte a zenekar által előadott régebbi zeneszámokat.

 

 

GALÉRIÁNKÉRT KATTINTSON A KÉPRE!

 

A pihenők után már emelkedettebb hangulatban folyt a mulatság, és amikor már azt hittük, hogy nem lehet tovább fokozni, következett a vonatozás, zakatolás. Ennek a táborokban megszokott módon történő megvalósításához, a klub egész területét igénybe vette az egy élő vonatlánccá összekapaszkodott tagság.

 

A további társas tánc és a zenés rendezvényünk csúcsa volt a szintén mindenki által ismert és járt kacsatánc. Ezt is a klubtagok mindegyike járta, ropta és közben visszagondolt arra, hogy hány éve volt ez sláger és milyen saját élmények kapcsolódnak hozzá.

 

Összességében a Gyöngyös Visonta úti Idősek Klubja tagjai külön-külön és együtt nagyon jól érezték magukat a szilveszteri mulatságukon.

 

Elbúcsúztattuk a 2014-s óévet és üdvözöltük a 2015-s újévet.

 

Borsi Miklós

További híreink
A dezertőr, mint politikai playboy – kommentálta Magyar Péter felbukkanását a PHSZ
Magyar Péter bejelentése csalódás. Remény helyett további reménytelenséget, válaszok helyett további kérdéseket vett fel - állítja az immár politikai párttá szerveződött ...
2024-03-26 18:23:19, Hírek, KÖZ-TÉR Bővebben
Dobrev Klára szerint nem Magyar Péter kell Magyarországnak
Varga Judit lemondott igazságügyi miniszter volt férje még a Demokratikus Koalíció vezetését is megrengette, miután többtízezres tömeget tudott összehívni március 15-én B...
2024-03-17 11:52:01, Hírek, KÖZ-TÉR Bővebben
Tarlós a honvédelmi miniszter feleségét szeretné főpolgármesternek
A volt főpolgármester szerint Vitézy Dávid semmihez sem ért a közlekedésen kívül, Szentkirályi Alexandra – akit valamikor ő talált ki – viszont ismeri az önkormányzati m...
2024-03-17 11:51:59, Hírek, KÖZ-TÉR Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Megtorpant az online vásárlás korábbi növekedési üteme - állapította meg a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatósá...
Bővebben >>